راهنمای قطعی نمونه بیزینس پلن آماده رایگان توسط یک سایت عالی

راهنمای قطعی نمونه بیزینس پلن آماده رایگان توسط یک سایت عالی

راهنمای قطعی نمونه بیزینس پلن آماده رایگان توسط یک سایت عالی

Blog Article

میزان بودجهبندیِ هزینهها را مشخص کنید؛ بهعنوان مثال هزینههای اجاره مکان، ملزومات مصرفی، قبوض، تعمیر تجهیزات، آموزش نیروها و... را مشخص کنید.

به شما کمک میکند تا بفهمید میخواهید چه محصول یا خدمتی را به چه کسی با چه قیمتی ارائه کنید و چگونه آن را به مشتری یا مخاطب خود برسانید؛ محصول یا خدمت شما چه سودی به مشتری میرساند؟

از همه مهمتر ، چه میزان فروش را در چه بازه ای مدنظر دارید ؟

منظورمان از جزئیات، مواردی مثل برنامهریزی درباره بازاریابی، منابع مالی و واحدهای اجرایی است.

تحقیقات رقابتی با شناسایی سایر شرکتهایی که قصد دارید به بازار آنها ورود کنید، شروع میشود. برای شناسایی و یادگیری سازوکار هرکدام از شرکتهای رقیب باید زمان زیادی اختصاص دهید.

در نوشتن این بخش از بیزینس پلن بهتر است کمی محتاط باشید. پیشنهاد میکنیم تا حد امکان واقعبین باشید و از نوشتن اعداد نجومی خودداری کنید.

مطمئن شوید که این بخش دقیق است. اغلب بهتر است این بخش را با یک تحلیلگر حرفه ای ایجاد کنید. اگر به دنبال تأمین مالی خارجی برای کسبوکار خود هستید، دلیل اینکه به دنبال تأمین مالی هستید، چگونه از آن پول استفاده میکنید و زمانی که سرمایهگذاران میتوانند انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشند را مشخص کنید.

همانطور بیزینس پلن چیست که تجارت شما رشد میکند، احتمالاً باید مدیران اجرایی را به تیم خود اضافه کنید.

مشتری شما کیست؟ بازار چقدر بزرگ است؟ آنها کجا هستند؟ آنها چه می خواهند و چگونه آن را به آنها می دهید؟ همچنین، چگونه با بازار خود ارتباط برقرار خواهید کرد؟

نمای کلی یک کسب و کار یا بیانیه مأموریت باید چگونگی قصد دستیابی به چشم انداز را توصیف کند. مثلا: چه خدماتی ارائه خواهید کرد؟

چرا گاهی بیزینس پلن شکست میخورد؟ حتی اگر یک بیزینس پلن خوب هم داشته باشید، باز هم ممکن است شرکتتان شکست بخورد؛ مخصوصا اگر که به برنامه خودتان هم پایبند نباشید! داشتنِ رهبری قوی با تمرکز بر برنامه، همیشه جواب میدهد.

تبلیغات بیش از حد ایده کسب و کار و پر کردن برنامه خود با موارد فوق العاده مانند داغ ترین و بهترین، حقانیت محصول یا خدمات شما را ثابت نمی کند.

یادتان باشد هزینهها را دست کم نگیرید. دست کم گرفتن هزینهها در آینده غافلگیرتان میکند و در نهایت باعث از بین رفتن کسبوکار میشود.

برای مثال، ممکن است فرض کرده باشید که خرده فروشان محلی محصول شما را حمل می کنند. در طرح توجیهی خود، می توانید نتایج سناریویی را که در آن این اتفاق نیفتاده است، ارزیابی کنید.

Report this page